Platform Engineers till PostNord Strålfors, Nordic IT!

Om du är en person som har ett brinnande intresse för digital transformation så ska du söka till oss på PostNord Strålfors, Nordic IT. Vi står nu inför en spännande digital förändring och tillväxtresa och söker dig som kan komplettera vårt nuvarande team. Attraheras du av att få arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö i ett av Nordens ledande företag inom digital kommunikation så kan vi vara rätt för varandra!

Vi söker nu två medarbetare till vårt Platform and Tools team som kommer fokusera på att bygga och underhålla vår utvecklar toolbox (IDP) som kommer att nyttjas av samtliga utvecklingsteam hos oss. I ditt arbete kommer du att få jobba enligt SAFe och SCRUM både inom underhåll, förvaltning och mycket experimenterande.

Vad kommer du att göra?

  • Hjälpa och stötta utvecklingsteamen med förvaltning och underhåll av vår utvecklar-toolbox
  • Bistå med kunskap kring kubernetes och OpenShift mot utvecklarteamen för att de skall kunna konsumera de tjänster som finns på bästa sätt i deras arbete
  • Vara med och ta fram riktlinjer och guidelines på bla arbetssätt, strategier och livscykelhantering som har med utvecklarteamens arbete att göra

Vem är du?

Du är en utåtriktad, nyfiken och driven teamplayer som har förmågan att etablera positiva relationer med de i din omgivning. Du är ansvarstagande, strukturerad och har ett brinnande intresse för programmering, ny teknik och problemlösning.

Även om stort fokus ligger på din personlighet ser vi gärna att du har följande kompetenser:

  • Utvecklare i grunden och gillar att jobba med ny teknik
  • Goda kunskaper inom Git, Jenkins, Ansible, kubernetes, Docker
  • Kompetens och erfarenhet inom linux administration, REST APIs och har jobbat enligt DevOps principer tidigare
  • God kommunikationsförmåga såväl muntligt som skriftligt, både på svenska och engelska

Det är även meriterande om du har kunskaper i Azure, Openshift, 3scale, Elasticsearch

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du arbeta i en kreativ miljö med erfarna kollegor där du kommer att ha stora möjligheter att påverka framtida beslut. Strålfors är en flexibel arbetsplats med en kultur som kännetecknas av öppenhet, omtänksamhet och god kommunikation. Du kommer att få samarbeta med flera olika team som arbetar med kommunikationsinriktade tjänster som möjliggör kommunikation inom B2B- och B2C-segmentet, och därav ställas inför spännande tekniska utmaningar som är både stimulerande och lärorika. Utöver detta erbjuder Strålfors diverse förmåner med syfte att värna om våra medarbetares hälsa och välmående.

Om detta låter som något för dig så ser vi fram emot din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid.

Din placeringsort
Primärt Alingsås eller Ljungby men även Malmö och Stockholm är möjligt

Du är välkommen med eventuella frågor till Jonas Westlund, Team Manager
Mail: jonas.westlund@stralfors.se, Telefon: 072-5007437

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Mer om karriär på PostNord Strålfors

Meet-our-people_16-9.jpg

Träffa våra medarbetare

Hör från våra anställda hur det är att jobba på PostNord Strålfors.

For-students_16-9.jpg

För studenter

PostNord Strålfors samarbetar med skolor och universitet. Det är ett utmärkt tillfälle för oss att skapa en bra relation med dig som student och vi värdesätter kunskapsdelning.

Linkedin_16-9_transp.png

Följ oss på LinkedIn

Följ oss på LinkedIn och ta del av nyheter och aktiviteter inom vår verksamhet. Här publicerar vi också löpande information om lediga tjänster som du kan söka.