Data Engineer till PostNord Strålfors

Vill du vara del av ett företag som spelar en viktig roll i den nordiska kommunikationsinfrastrukturen och som är på en spännande förändringsresa? Vår kultur präglas av högt kundfokus, starka samarbeten, en vilja att alltid utvecklas och laget före jaget. Vi söker nu Data Engineer till vårt team Business Support som vill vara med och utveckla vårt fortsatta pågående-arbete på PostNord Strålfors!

Ditt uppdrag

Vi söker en till passionerad och erfaren Data Engineer för att delta i vår dynamiska och innovativa organisation. Som Data Engineer kommer du vara en del i ansvarigheten för att designa, bygga och underhålla vårt data warehouse och säkerställa att vår datainfrastruktur möjliggör effektiv analys och informerade beslut. Du kommer att arbeta nära vårt team för dataanalys och affärsutveckling för att förstå och uppfylla våra datakrav och bidra till att forma vår datastrategi.

Om teamet
Du kommer att ingå i teamet Business Support som i dagsläget består av sju personer och du kommer rapportera till Patrik Salmberg. Din roll blir en viktig kompetens för en fortsatt framgångsrik resa.

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Datahantering och lagring
  • Dataflöde och integrationer
  • Bearbetning och Datakvalitet
  • Optimering och prestanda
  • Säkerhet och sekretess

 

Vi vänder oss till dig som har

Högskoleexamen inom IT, Teknik eller annan eftergymnasial utbildning 3-5 års erfarenhet som Data Engineer Trivas med att arbeta både självständigt och i team Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl tal som skrift Driven och strukturerad person med hög integritet och självständighet Erfarenhet av dataanalys och affärsinsikt Dataextrahering och -transformering 

 

Som person är du ansvarstagande och strukturerad. På Strålfors utövar alla ledarskap, oavsett om vi leder andra, oss själva eller ett projekt, och det som vägleder oss i allt vi gör är vårt ABC Självledarskap. Vi är ansvarsfulla (Accountable), modiga (Brave) och engagerade (Committed) och det är egenskaper som vi lever efter och värderar högt.

Du erbjuds
Hos oss erbjuds du en roll i ett företag som drivs av människor som är passionerade i att hjälpa våra kunder med sin kundkommunikation. Vi tror att vår framgång skapas av motiverade och engagerade medarbetare och chefer. Hos oss finns en stort förtroende för våra anställda vilket skapar utrymme för att ta egna initiativ och att driva sina frågor för att bidra till företagets övergripande strategi och mål.

Vi tror att de bästa idéerna skapas då vi tar del av olika perspektiv och vi är övertygade om att mångfald och inkludering är nyckelfaktorer för att möjliggöra innovation och nytänkande. Det är vår gemensamma kompetens, där varje medarbetare bidrar, som är vår styrka och möjliggör vår framgång. Kompetens för oss innebär allt från kunskaper, färdigheter, erfarenheter och problemlösningsförmåga till vilja, motivation, beteenden och personlighet.

Företaget erbjuder hybrid arbetsplats med placeringsort Malmö.


Välkommen med din ansökan!

Mer om karriär på PostNord Strålfors

Meet-our-people_16-9_221206.jpg

Träffa våra medarbetare

Hör från våra anställda hur det är att jobba på PostNord Strålfors.

For-students_16-9.jpg

För studenter

PostNord Strålfors samarbetar med skolor och universitet. Det är ett utmärkt tillfälle för oss att skapa en bra relation med dig som student och vi värdesätter kunskapsdelning.

Linkedin_16-9_transp.png

Följ oss på LinkedIn

Följ oss på LinkedIn och ta del av nyheter och aktiviteter inom vår verksamhet. Här publicerar vi också löpande information om lediga tjänster som du kan söka.