Software developer .NET till PostNord Strålfors

Vill du vara del av ett företag som spelar en viktig roll i den nordiska kommunikationsinfrastrukturen och som är på en spännande förändringsresa? Vår kultur präglas av högt kundfokus, starka samarbeten, en vilja att alltid utvecklas och laget före jaget. Vi söker nu en C# (.NET Core) systemutvecklare till ett av våra agila team som vill vara med och utveckla vårt fortsatta arbete på PostNord Strålfors!Ditt uppdrag
I rollen som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med att:

 • Utveckla och underhålla tjänster och applikationer inom domänen Output Management and Omnichannel.
 • Utveckla tjänster enligt DevOps principer för att skapa effektiva, pålitliga och lätthanterliga tjänster.
 • Använda och utveckla företagets IT-strategi och arbeta mot en tjänstebaserad arkitektur. Du kommer att vara en viktig del av att implementera och utveckla vår IT-strategi och röra dig mot en arkitektur som bygger på tjänster. Detta innebär att du kommer att vara involverad i att skapa skalbara och flexibla lösningar som stöder vårt företagsbehov och mål.


Om teamet
Du kommer att ingå i ett av de agila teamen inom Omni-domänen. Teamet består av ca 10 personer som är drivna, ambitiösa och målinriktade och som tillsammans skapar en härlig gemenskap. Teamet har en hög leveranskapacitet men ser också till att ha det roligt och utvecklas tillsammans. I ditt arbete kommer du att få jobba enligt SAFe och SCRUM både inom utveckling, förvaltning samt problemlösning. I din roll kommer du ha viktig kompetens för en fortsatt framgångsrik resa.

 

Vi vänder oss till dig som har

 • 3–5 års erfarenhet eller mer i rollen som utvecklare  
 • Relevant akademisk utbildning med inriktning systemvetenskap eller motsvarande
 • Goda kunskaper inom C# (.Net Core)
 • Kompetens och erfarenhet av:
  • o mikrotjänstorienterad arkitektur
  • o REST APIs
  • o DevOps principer

Erfarenhet av Git, Docker, kubernetes och relationella databaser God kommunikationsförmåga såväl muntligt som skriftligt, både på svenska och engelska

Det är även meriterande om du har kunskaper inom Java, Pyton, Ansible, Elasticsearch, Oauth2, TDD och Linux.

 

Som person är du utåtriktad, nyfiken och en driven teamspelare som har förmågan att etablera positiva relationer med dem i din omgivning. Du är ansvarstagande, strukturerad och har ett brinnande intresse för programmering, ny teknik och problemlösning.

 

På Strålfors utövar alla ledarskap, oavsett om vi leder andra, oss själva eller ett projekt, och det som vägleder oss i allt vi gör är vårt ABC Självledarskap. Vi är ansvarsfulla (Accountable), modiga (Brave) och engagerade (Committed) och det är egenskaper som vi lever efter och värderar högt.Du erbjuds
Hos oss får du arbeta i en kreativ miljö med erfarna kollegor där ni som agila team tar stort ansvar och fattar gemensamma beslut. Strålfors är en flexibel arbetsplats med en kultur som kännetecknas av öppenhet, omtänksamhet och god kommunikation. Du kommer att få arbeta med kommunikationsinriktade tjänster som möjliggör kommunikation inom B2B- och B2C-segmentet, och därav ställas inför spännande tekniska utmaningar som är både stimulerande och lärorika. Utöver detta erbjuder Strålfors diverse förmåner med syfte att värna om våra medarbetares hälsa och välmående.


Hos oss erbjuds du en roll i ett företag som drivs av människor som är passionerade i att hjälpa våra kunder med sin kundkommunikation. Vi tror att vår framgång skapas av motiverade och engagerade medarbetare och chefer. Hos oss finns en stort förtroende för våra anställda vilket skapar utrymme för att ta egna initiativ och att driva sina frågor för att bidra till företagets övergripande strategi och mål.
Vi tror att de bästa idéerna skapas då vi tar del av olika perspektiv och vi är övertygade om att mångfald och inkludering är nyckelfaktorer för att möjliggöra innovation och nytänkande. Det är vår gemensamma kompetens, där varje medarbetare bidrar, som är vår styrka och möjliggör vår framgång. Kompetens för oss innebär allt från kunskaper, färdigheter, erfarenheter och problemlösningsförmåga till vilja, motivation, beteenden och personlighet.

Företaget erbjuder hybrid arbetsplats med placeringsort Alingsås eller Ljungby.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ada Digital. För ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med Mathias Jonsson på mathias.jonsson@adadigital.se 

Urval sker löpande så vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer om karriär på PostNord Strålfors

Meet-our-people_16-9_221206.jpg

Träffa våra medarbetare

Hör från våra anställda hur det är att jobba på PostNord Strålfors.

For-students_16-9.jpg

För studenter

PostNord Strålfors samarbetar med skolor och universitet. Det är ett utmärkt tillfälle för oss att skapa en bra relation med dig som student och vi värdesätter kunskapsdelning.

Linkedin_16-9_transp.png

Följ oss på LinkedIn

Följ oss på LinkedIn och ta del av nyheter och aktiviteter inom vår verksamhet. Här publicerar vi också löpande information om lediga tjänster som du kan söka.